Een Samenspel van Orde en Evenwicht

Green Art Solutions denkt graag mee over een nieuwe inrichting van een tuin of park. In al onze ontwerpen is ‘groen’ het vertrekpunt. ‘Groen’ is namelijk essentieel voor een duurzame, gezonde, creatieve en sfeervolle leefomgeving.


Luxe tuinen
van Green Art Solutions zijn kenmerkend aan hun rustgevende karakter. Wij zorgen voor een praktische inrichting die ruimtelijk en sfeervol is. Al onze ontwerpen maken gebruik van krachtige, eenvoudige architectonische lijnen. Het samenspel van de juiste verhoudingen en subtiele overgangen, zoals een muurtje, een waterelement, een haag of bijzondere beplanting, maken de tuin ruimtelijk, verrassend, avontuurlijk en sterk individueel.

De verschillende vormen van verharding zorgen voor orde en evenwicht. Met hun tijdloos karakter, vormen terrassen van beton of natuursteen een mooi contrast met de juist gekozen weelderige beplanting. Zorgvuldig toegepaste verlichting betrekt, ook als het buiten donker is, de tuin bij de leefruimte. Wij garanderen een creatieve mix van al deze elementen zodat u ’s ochtends, ’s middags en ’s avonds, ’s zomers en ’s winters, volop kan genieten!

Wateropvang
Bij Green Art Solutions vinden wij het belangrijk om het water wat op het dak valt van uw huis mee te integreren in de tuin. Wij zijn sterk van mening dat steden en tuinen te veel verstenen en daarom zouden wij hier graag een juist evenwicht in zien. Wij zorgen voor voldoende plaats om te zitten en te genieten en tegelijkertijd voldoende groen om het water te bufferen in eigen tuin. U zult ervaren dat een juiste balans hierin u ten goede komt en ook de tuin een aangename plek is om te vertoeven.

Follow by Email
LinkedIn
Facebook
Facebook
Instagram