Groen Innovator: Green Art Solutions

Eduard van Vliet is de oprichter van Green Art Solutions. Hij is een innovator en ontwikkelaar met de natuur als inspiratiebron voor al zijn projecten. Al circa 30 jaar geleden begon hij met het ontwerpen van daktuin-landschappen. In de loop der jaren zijn deze ontwerpen uitgegroeid tot een totaal concept van groen op daken, langs gevels, binnenshuis en in tuinen. Zo ontwerpt hij nu ook planteninstallaties binnen kantoren, vergaderruimtes en woonruimtes.

Als een van de eersten in zijn veld, heeft Eduard concepten als “bomen of vijvers op daken” , “vertragend afvoeren van regenwater” of “het zuiveren van lucht” ontwikkeld. Eduard is continu bezig met het zoeken naar de meest duurzame oplossingen. Het is zijn doel om de stedelijke omgeving als een prettigere en gezondere plek te laten fungeren.

In ontwerpen en adviezen ziet Eduard ‘groen’  als vertrekpunt. Vanuit hier worden oplossing gecreëerd voor het bedenken van duurzame, gezonde en sfeervolle leefomgevingen. Het is voor hem van groot belang om continu nieuwsgierig te zijn naar het onbekende en te leren door te “doen”. Eduard heeft als missie om de balans tussen natuur en mens te herstellen.

Bij Green Art Solutions streven we naar een ‘Groenzame Toekomst’. Hoe meer de natuur de ruimte krijgt, hoe gelukkiger de mens wordt.

Follow by Email
LinkedIn
Facebook
Facebook
Instagram